Resultats de la cerca frase exacta: 311

81. electuari
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Preparació farmacèutica feta amb pólvores, polpes, etc., barrejades amb mel, xarop o un altre component, formant una massa pastosa. [...]
82. brescam
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bresca sense mel. [...]
83. mel·lificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Les abelles, fer mel. [...]
84. amelar-se
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Esdevenir dolç com la mel. [...]
85. fructosa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cetohexosa que es dona en estat lliure, juntament amb la glucosa i la sacarosa, en la fruita i la mel, i combinada en alguns oligosacàrids. [...]
86. amanida de tardor amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
87. amanida del temps amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
88. copa de nata amb nous i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
89. costelles de xai amb mel d'Eivissa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
90. cruixent de bacallà amb mel de sidra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  9 / 32 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>